Bli vår nya Bageri & Konditorichef hos oss på Addis International Catering

2
10
Joined Nov 9, 2015
Om företaget
Addis International Catering (AIC) är ett toppmodernt flygkök beläget i Addis Ababa, Etiopien. Företaget levererar mat till flera internationella flygbolag, däribland Qatar Airways, Emirates, Kenya Airways, Egypt Air och ett antal återkommande VIP Charters.

AIC etablerades 2008 med KLM som första kund och har sedan 2014 utvecklat sin verksamhet till att innefatta event catering och leveranskontrakt av färdiga måltider, bröd och konditorivaror till hotell, café kedjor och internationella skolor i Addis Ababa. Framtiden inom detta segment har mycket god utvecklingspotential och är under stark tillväxt.

Företaget har ca 190 anställda med operationell verksamhet dygnet runt. Förutom den lokala arbetsstyrkan finns 10 expats inom ledande specialistbefattningar.

För att utveckla vårt bröd och konditori sortiment samt att leda verksamheten i bageri & konditori söker vi nu en starkt driven och motiverad Bageri & Konditori Chef.

Ditt Jobb
Du ansvarar för att leda, motivera och utveckla personalen i bageri & konditori, ett team om drygt tio anställda. Du ansvarar för utvecklingen av nya koncept, produkter, recept och kalkyler. Vidare ansvarar du för meny presentationer för såväl internationella flygbolag som lokala kunder. Du har budgetansvar för din avdelning.

Arbetet är dynamiskt och varierande, tack vare internationella konferenser, ambassad-events, små och stora VIP fester på en marknad i stark utveckling. Du erbjuds personlig utveckling i en inspirerande och expanderande miljö.

Du rapporterar till företagets Production Manager och är en nyckelperson i företagets ledning.

Dina Kvalifikationer
Vi söker dig med minst 10 års branscherfarenhet, från ledande hotell och eller konditori. Vi ser gärna att du har arbetat i utmanande miljöer utomlands. Du ska ha ett starkt kunnande och förståelse för innebörden av strikt livsmedelshygien och internationella HACCP regler. Du älskar naturligtvis att baka samt att träna och utveckla dina medarbetare. Din personlighet utstrålar trygghet och integritet. Du behärskar engelska väl i tal och skrift.

Vi Erbjuder ett två-årsavtal med attraktiv lön, bostad, transport, försäkring, sex veckors Semester och fria hemresor.

I denna rekrytering samarbetar vi med Majola RestaurangKonsult, Vid frågor om tjänsten eller ansökan, kontakta Thomas Larsson (08-600 35 00). Skicka din ansökan med CV och personligt brev via e-mail till [email protected]. Märk ansökan Addis International Catering.

Välkommen med din ansökan: https://express.candarine.com/campaign/url/forward/29e8c6a858f1
 

Latest posts

Top Bottom